Oldalak

2017. február 21., kedd

InnoEnergy Innovációs Projektek

Az InnoEnergy 6 éve kínál befektetési lehetőséget "Innovation Projects" név alatt mindazon kipróbált technológiákra épülő üzleti koncepcióknak, melyek elősegítik a jövő fenntartható energiagazdálkodás megteremtéséhez.

Sikeres pályázókat Európát átszelő szakértői és üzletember hálózatunk támogatja a technológiájuk, termékük piacra juttatásában. 2011 óta 1,2 milliárd EUR értékű projektben 147 millió EUR értékű befektetéssel vett részt az InnoEnergy, a fennmaradó összeget a partnerek finanszírozták. Több mint 250 partner részvételével 78 termék piacra vitele történt meg, melyekből a jelenlegi értékesítési előrejelzések szerint 3 milliárd EUR bevételt várnak.

Idén először egy rövid kérdőív is segíti a jelentkezőket, hogy jelentkezésük egyszerűbb és gyorsabb legyen. A most megnyílt befektetési forduló 2017. április 7-ig áll nyitva az érdeklődők számára, melyre, itt lehet regisztrálni.

Részletes tájékoztató a regisztrációs felületen olvasható, továbbá az érdeklődőknek 2 webinar keretében lesz lehetőségük tájékozódni és kérdéseket feltenni. Regisztrálni az online megbeszélésekre az alábbi linken lehet.

Nincsenek megjegyzések: