Oldalak

2013. július 1., hétfő

Fiatal mezőgazdasági termelői minőség megszerzése

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló egyes támogatások vonatkozásában, azok részletes feltételeit megállapító külön jogszabályokban rögzítettek szerint, a kérelem értékelése során többletpontokra, bizonyos esetekben pedig magasabb támogatási intenzitásra lehetnek jogosultak, azon termelők, akik fiatal mezőgazdasági termelőnek minősülnek. Ez a minősítés azonban önmagában még nem jelent támogatási jogosultságot.

A részletes feltételekről a megadott linken: Tájékoztató az Irányító Hatóság által megállapított fiatal mezőgazdasági termelői minőség megszerzésének feltételeiről , valamint a fiatalgazdaminoseg@vm.gov.hu e-mail címen, vagy a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársánál a (06 1) 795-6846-os telefonszámon lehet érdeklődni.

A fiatal mezőgazdasági termelői minőség iránti kérelmet a Vidékfejlesztési Minisztérium részére (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.) postai úton kell benyújtani kizárólag a benyújtás időpontjában hatályos, formanyomtatványon a kötelezően csatolandó mellékletekkel és a: "Fiatal mezőgazdasági termelői minőség" felirattal a borítékon. A kérelem benyújtása folyamatos, melyhez a szükséges kérelem-formanyomtatvány, üzleti terv minta, valamint egyéb dokumentumok elérhetőek a http://www.kormany.hu weboldal „Dokumentumok” menüpont „Segédletek, adatlapok” alpontja alatt a Vidékfejlesztési Minisztérium dokumentumai közt, valamint a http://umvp.kormany.hu/ weboldal „Fiatal gazda minőség” menüpontja alatt.
 

Nincsenek megjegyzések: