Oldalak

2013. június 13., csütörtök

Tanuljunk egymástól!




Tisztelt Termelő/Vállalkozó/Cégvezető!

A FARMINFÓ - Felsőfokon imázsblogot sokakhoz hasonlóan én is a www.felsofokon.hu  egyik kampányában nyertem.

Az imázsblog lényege, hogy indirekt vagy direkt módon reklámozhat benne terméket, szolgáltatást korlátlanul. Ez lehet a saját, de akár másé is.
A blogbejegyzésben csak tárgyilagos hangnemben, kiegyensúlyozottan érdemes bemutatni egy terméket, jelenséget, folyamatot. Az imázsblogban mindig pozitív hangnemben fogalmazzunk! A pozitívumokat kell kiemelni, de ügyeljünk arra, hogy igazat írjunk. Az imázsblognak kapcsolódnia kell ahhoz a szakterülethez, ahol megjelenik. Imázsblogban sem szabad negatív összehasonlítást tenni. Tartózkodjunk a valótlan állításoktól.

Miről érdemes írni? Magunkról, és amiben részt veszünk, vagy amire felhívnánk mások figyelmét. Pl. Saját gazdasági tevékenységünkről; az elért eredményeinkről. Munkahelyi tevékenységünkről. Azokról a közösségekről, ahol tevékenykedünk. Minden valamennyiünk számára fontos eseményről, tevékenységről, hírről, közösségről, mozgalomról. Bármilyen az agráriumot érintő történésről, amit átéltünk, vagy amiről hallottunk.

Éljen az ingyenes publikálás lehetőségével!

Kérés: A közölni kívánt cikkanyagot word formátumban küldje el az msziki@gmail.com, vagy dr.kiss.istvan@chello.hu címre. Javasolt a cikkhez néhány fotót is mellékelni.

Üdvözlettel:
Dr. Kiss István agrár szakterület vezető

Nincsenek megjegyzések: