Oldalak

2013. január 24., csütörtök

P I A C T É R...

 „KERES – KÍNÁL ?”

A Gazda Praktikumra szakmai jellegű hírdetések kerülhetnek fel, például növényi-, állati termékek, gépek, szolgáltatások, továbbá álláskeresés stb. A hírdetéshez meg kell adnia a nevét, címét (lakhely/székhely), telefon elérhetőségét és a hírdetési szöveget 3-4 sorban, olvasható formában. Közölnie kell, hogy a hírdetési szövegben a telefonon történő elérhetőség feltüntetésre kerüljön-e?



A "Piactér" aktuális példányának zárása tárgyhó 15-én történik. Ezt követően, a szerkesztés után, elektronikus úton kerül továbbításra, az adott hónap második felében. A Hírlevelet a megyében elküldöm a MGSzH, a falugazdász alközpontok, az MVH, az Agrárkamara és a kamarai tanácsadók címére, valamint partner gazdaságok és általam ismert -e-mail címmel rendelkező- megyei cégek részére.

Országosan az egyes megyékben működő falugazdász körzet-központok, kamarák, és a tanácsadói hálózat részére küldöm el. Tehát célirányosan olyan személyek és szervek felé, akik az információt továbbítani és hasznosítani tudják a munkájuk során.

A hirdetés díja 4 soros hirdetésnél egy alkalommal 3000 Ft + áfa. Amennyiben ettől hosszabb a hirdetés pl. 8 sor, ekkor 6000 Ft + áfa és így tovább. Ha többszöri hirdetést kér, pl. jan.-febr.-márc., vagyis 3 alkalommal, ekkor a díj 2500 Ft x 3 alkalom = 7500 Ft + áfa.

A hirdetés díja átutalással, pénzesutalványon, vagy készpénzben is teljesíthető. A részletek felől érdeklődjön e-mailben, telefonon, vagy a honlapon keresztül.

Dr. K i s s  István
mezőgazdasági szakértő   
tel./fax: 06/46-783-463
mobil: 06/20-337-1954
e-mail: msziki@gmail.com
honlap: www.farminfo.hu
3530. Miskolc, Uitz B. u. 1. szám

1 megjegyzés:

Dr. Kiss István agrármérnök írta...

Figyelem! Adózási mód változás(kata, kisadózó) - 2013. évtől alanyi adómentes(AM)- miatt az áfa nem kerül felszámításra. Dr. Kiss I.